Lašiniai svogūnų lukštuose su česnaku. Pirštelius apsilaižysi!

2019-08-19 Autorius WorldRecipes.lt

Lašiniai svogūnų lukštuose su česnaku. Pirštelius apsilaižysi!
Šių lašinių paruošimui geriau reiktų rinktis produktą su mėsos sluoksneliais. Iš krūtinėlės įprastai gaunasi pats gardžiausias delikatesas. Lašiniai svogūnų lukštuose su česnaku – tai taip garduu, kad sunku žodžiais ir nupasakoti! O svogūnų lukštų dėka patiekalas įgauna itin apetitišką spalvą bei atrodo tarsi rūkytas. Pabandykite, nepasigailėsite!

Ingredientai

    1 litrui vandens:
    • druska: 0,5 stiklinės
    • svogūnų lukštai: 1 saujos (papildomam aromatui galite įdėti 1 svogūno galvutę)
    • česnakas: keletos skiltelių
    • prieskoniai pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia puode užviriname sūrymą. Įleidžiame lašinius į puodą taip, kad sūrymas visiškai uždengtų juos. Viriname 10 minučių.
  2. 2. Po to nuimame nuo ugnies bei paliekame lašinius sūryme parai.
  3. Reklama
  4. 3. Praėjus parai, lašinius išimame, nusausiname ir aptepame trintu česnaku. Pagal skonį galite apvolioti lašinius prieskonių mišinyje.
  5. 4. Tada dar kartą paliekame lašinius parai šaldytuve, kad įgautų prieskonių skonį bei aromatą.
  6. 5. Paskui perdedame į šaldymo kamerą. Po užšaldymo lašiniai jau paruošti skanavimui.
  7. 6. Tokiu būdu galite išvirti ir pagaminti jau sūdytus lašinius. Skanaus!
  8. 7. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (rusų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau lašinių receptų rasite: Lašinių receptai.


Audronius Stanciauskas

O kur ir kada lukstai dedasi?
Atsakyti

saule kerpiene

lukstai dedami i surima

Laima

Tai virimas tik 10 min.
Atsakyti

Dalia

Ar tikrai virti tik 10 min? Tai čia gi žalia mėsa
Atsakyti

L...

Kartą vyras darė. Suvalgė, bet daugiau nebenori. Vienu žodžiu, sakė - nei žuvis, nei mėsa.
Atsakyti

N

Bet čia šoninė, o ne lašiniai .
Atsakyti

Vida

Skonio reikalas, man tikrai nepatiko, neskanu. ,
Atsakyti

Leonarda

Valgyt galima, Daugiau nedarysiu.
Atsakyti

Gitana

O tai svogunu lukstus kada ir kur naudot?
Atsakyti

Algis

Dar į svogūnų lukštus reikėtu įdėti juodos arbatos ( skaniau su bergamontu) ir virti beveik valandą -skanaus
Atsakyti

marija

Tai lašiniai bus išvirti, apvirti
Atsakyti

Živilė

Rusiškame kanale,lašiniai buvo verdami valandą ir daugiau, tik ne 10 minučių
Atsakyti

Adelė

Dėkui. Išbandėm - nuostabus receptas.
Atsakyti
Marinuoti jautienos šašlykai
(5)
Stumbro kebabai su stirniena
(2)
Kiauliena troškinta aluje, su morkomis
(7)
Tiršta, soti ir aštri pupelių sriuba su mėsa
(2)