1. Pirmiausia tepamą varškės sūrelį sumaišykite su išspausta česnako skiltele, citrinos sultimis, krapais, druska bei pipirais.
2. Tuomet ant maistinės plėvelės išdėliokite supjaustytą lašišą taip, kad vienas gabaliuko kraštelis užeitų ant kito, ir būtų stačiakampio forma.
Reklama
3. Tada ant lašišos atsargiai užtepkite pasiruoštą sūrelį. Kiek įmanoma standžiai suvyniokite į ritinį; kad neliptų prie rankų, vyniokite su plėvele. Dėkite į šaldytuvą maždaug 2 valandoms. Po to supjaustykite maždaug vieno centimetro pločio ritinėliais (pjaustykite kartu su plėvele, o tuomet ją nuimkite) bei suformuokite trikampėlius. Tiekite uždėjusios ant traškių sausainių arba salotų lapelių. Skanaukite!