Lengvai pagaminamas keksas

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 1 stiklinės (stiklinė – 250 ml)
    • kefyras: 1 stiklinės
    • aliejus: 100 mililitrų
    • miltai: 2 stiklinių
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: žiupsnelio
    • razinos: saujos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaušinius išplakame su cukrumi, pilame kefyrą, aliejų, išmaišome, beriame druską, įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, vėl išmaišome.
  2. 2. Tuomet beriame razinas bei išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps. Aš kepiau iš dvigubo produktų kiekio. Skanaus!
Marmurinis kavos keksas
(9)