Lengvas tortukas

Ingredientai

    • pirktinis vyniotinis: 1
    • juodujų serbentų želė: 1 pakelio
    • medaus skonio graikiškas jogurtas: 900 mililitrų
    • cukrus: 2 šaukštų
    • želatina: 30 gramų
    • citrinos sultys: trupučio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje želatiną išbrinkinkite. Želę paruoškite, kaip parašyta ant pakuotės, tik vandens pilkite perpus mažiau. Stingdykite apskritame inde, kurio skersmuo mažesnis nei tortinės.
  2. 2. Tuomet jogurtą išplakite su cukrumi, citrinos sultimis, supilkite ištirpintą želatiną. Gerai išmaišykite.
  3. 3. Tada į tortinės dugną dėkite pjaustytą vyniotinį, kad neliktų tarpų. Sustingusią želę dėkite per vidurį bei užpilkite kremu. Dėkite į šaldytuvą stingti bent dviem valandoms. Skanaukite!
Špinatų tortas su pertepimu ir glajumi pagal Beatą
(8)
Tortas Napoleonas su kremu
(43)
Tortas "Bounty"
(6)
Tiramisu tortas su bananais
(1)