1. Pirmiausia į įkaitintą didelę keptuvę berkite kuminą bei kalendrą, paskrudinkite maišydamos maždaug pusę minutės. Tada įpilkite aliejaus arba įdėkite sviestą, Kai riebalai įkaista, sudėkite supjaustytą svogūną bei kepinkite maždaug 5 minutes, kol svogūnai pagels.
2. Tuomet įdėkite sutrintą česnaką, pakaitinkite maišydamos maždaug 60 sekundžių, suberkite lęšius, supilkite sultinį bei pomidorus. Aš dar pati savo konservuotus pomidorus permaliau blenderiu, kad nebūtų per didelių gabalėlių. Palaukte, kol viskas užvirs, sumažinkite ugnį bei palikite virti maždaug 20 minučių arba šiek tiek ilgiau, jeigu lęšiai dar per kieti. Į pabaigą sriubą pagardinkite druska bei pipirais.
Reklama
3. Galiausiai pagamintą sriubą patiekite su šaukštu natūralaus jogurto. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau pomidorų sriubų receptų rasite: Pomidorų sriubos.