krapai: nedidelio pundelio (arba kitokie žalumynai)
Įdarui:
kiaušiniai: tiek kiek bus blynų
plonai pjaustytas kumpis (arba dešra)
svogūnų laiškai
pipirai
druska
Recepto paruošimas
1. Pradžioje visus tešlos produktus sudėkite į dubenį bei plaktuvo pagalba išplakite iki vientisos masės. Neturi likti gumuliukų, o tešla turi gautis skystoka. Kepkite blynus per visą keptuvę po maždaug 1 minutę iš abiejų pusių.
2. Tuomet kiaušinius iškepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus tik iš vienos pusės. Kiaušinio nereikėtų iškepti iki visiško iškepimo, turi būti dar truputį minkštas. Užberiame pagal skonį pipirų bei druskos.
3. Tada iškepusius blynus dėkite į lėkštę. Į blyno centrą sudėkite žalumynus, kumpiuko (arba dešrytės) griežinėlį bei uždėkite po vieną kiaušinį.
4. Po to šonus užlenkiame taip, kad gražiai matytųsi viduryje kiaušinis. Galiausiai skanaujame!