2. Alyvuogių aliejų įkaitiname keptuvėje su mažu kiekiu sviesto.
Reklama
3. Dedame smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką bei pakepiname, kol suminkštės (maždaug 8 minutes).
4. Tuomet sudedame žirnelius, paverdame apie 1 minutę, tada įmaišome petražoles bei sultinį. Užverdame, sumažiname kaitrą bei paverdame maždaug 4–5 minutes. Įmaišome kumpį.
5. Tuo metu puode su pasūdytu vandeniu išverdame makaronus, kaip nurodyta ant makaronų pakuotės.
6. Išvirusius makaronus nukošiame per kiaurasamtį.
7. Makaronus sudedame į žirnelių bei kumpio masę. Dedame likusį sviestą, įtarkuojame parmezano sūrio, pabarstome druska ir pipirais.
8. Viską gerai išmaišome bei 60 sekundžių pakaitiname. Tiekiame su užtarkuotu parmezanu. Skanaujame!
9. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.