1. Pradžioje įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet dubenyje sumaišome visus sausus produktus: miltus, kepimo miltelius bei druską. Atidedame į šalį.
3. Tada kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakame raugintas pasukas, šviežią skystą medų bei vanilę. Atidedame į šalį.
4. Po to trečiame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakame kambario temperatūros sviestą bei cukrų iki purios masės.
5. Į sviestą įmušame po vieną kiaušinį kaskart išplakdamos masę. Į sviesto plakinį pakaitomis suberiame miltus bei supilame pasukų ir medaus plakinį.
6. Tešlą paskirstome į keksiukų formeles (nepilame iki pat viršaus).
7. Kepame maždaug 18–20 minučių, kol keksiukai gražiai pakils bei taps auksinės spalvos. Atvėsiname.
8. Kremui dideliame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakame kambario temperatūros sviestą bei maskarponę iki vientisos masės. Suberiame miltelinį cukrų bei išplakame, tuomet supilame medų ir dar kartą gerai išplakame iki vientisos masės.
9. Sudedame kremą į konditerinį maišelį bei papuošiame keksiukus. Skanaujame!