Būna tokių dienų, kai atrodo joks kitas, nei konkretus patiekalas nenumalšins alkio. Būtent šitaip dažnai man nutinka su Meksikos virtuve. Dvi savaites be sustojimo avokadai, taco, guacamole, fajita ir salsa. Tik margaritų dar nepradėjau gaminti namie, o gal pats laikas? Bet šį kartą ne apie jas, o apie labai įdomias meksikietiškas taco salota su jautienos faršu. Ganėtinai greitas ir patogus patiekalas. Vietoje lenktų paplotėlių keletas kukurūzų traškučių.
Tikrai nieko labai sudėtingo, bet dar pridėjau man patikusį naminį taco prieskonių receptą. Jų lengvai galite nusipirkti, bet ne visada yra laiko eiti į parduotuvę, o pavienių prieskonių namie visad yra. Be to taip galima reguliuoti aštrumą ir mėgstamus/nemėgstamus prieskonius. O ir tada geriau žinau iš ko viskas pagaminta. Tad nieko daugiau nebelaukiam ir pradedam gaminti!