Mėsos kukuliai su baltu padažu

2019-02-24 Autorius Shutterstock

Mėsos kukuliai su baltu padažu

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių česnaką susmulkiname, tuomet sumaišome visus produktus kukuliams tarpusavyje.
  2. 2. Nulipdome iš faršo nedidelius kukulius, sudedame į kepimo indą, uždengiame su folija bei kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada padažui pakaitiname sviestą keptuvėje, suberiame miltus, maišydamos maždaug 2-3 minutes pakepame (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilame pieną, po to – pašildytą sultinį. Įberiame druskos bei kaitiname, kol padažas sutirštės (turėtų gautis maždaug grietinės konsistencijos).
  5. 4. Sudedame iškepusius mėsos kukulius į indą, apliejame padažu.
  6. 5. Išmaišome bei patiekiame su bruknių uogiene arba pasigamintomis salotomis.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau mėsos kukulių receptų rasite: Mėsos kukulių receptai.
Triušio kepenėlės
(1)
Bulvių apkepas su daržovėmis ir mėsa
(2)
Kiaulienos kukuliai su daržovėmis slyvų padaže
(1)