1. Iš pradžių česnaką susmulkiname, tuomet sumaišome visus produktus kukuliams tarpusavyje.
2. Nulipdome iš faršo nedidelius kukulius, sudedame į kepimo indą, uždengiame su folija bei kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.
Reklama
3. Tada padažui pakaitiname sviestą keptuvėje, suberiame miltus, maišydamos maždaug 2-3 minutes pakepame (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilame pieną, po to – pašildytą sultinį. Įberiame druskos bei kaitiname, kol padažas sutirštės (turėtų gautis maždaug grietinės konsistencijos).
4. Sudedame iškepusius mėsos kukulius į indą, apliejame padažu.
5. Išmaišome bei patiekiame su bruknių uogiene arba pasigamintomis salotomis.