Minkšti ir sultingi kiaulienos šašlykai marinuoti su svogūnais

2020-05-22 Autorius Kviečiu į virtuvę

Minkšti ir sultingi kiaulienos šašlykai marinuoti su svogūnais
Pagal šį receptą marinuoti šašlykai gaunasi minkšti ir sultingi. Aš pati tikrai nustebau pamačiusi, ką gali svogūnai šašlykų marinavime. Šiek tiek reikėjo pavargti ir paverkti, kol supjausčiau bei maigiau svogūnus, bet visos išlietos ašaros to buvo vertos. Tai nuostabus šašlykų marinavimo būdas, kurį naudosiu ir ateityje.

Ingredientai

    • kiaulienos sprandinė: 2 kilogramų
    • svogūnai: 4-6
    • juodieji pipirai: gero žiupsnio
    • šašlykų prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio (nėra būtina)
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūnus nulupkite.
  2. nulupami svogūnai
  3. 2. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais.
  4. svogūnai supjaustyti pusžiežiais
    Reklama
  5. 3. Tuomet sudėkite į dubenį ir maigykite juos rankomis, kol išskirs savo sultis.
  6. 4. Svogūnai suminkštės, taps tarsi riebaluoti ir išskirs aliejų.
  7. 5. Tuomet kiaulieną supjaustykite apystambiais gabalais.
  8. kiaulienos sprandinė supjaustyta gabalais
  9. 6. Sumaišykite su svogūnais, pabarstykite pipirais ir prieskoniais.
  10. 7. Pamarinuokite porą valandų.
  11. marinuojami kiaulienos šašlykai
  12. 8. Prieš pat kepimą pabarstykite druska.
  13. 9. Nerkite ant iešmų.
  14. sunerti šašlykai ant iešmų
  15. 10. Kepkite griliuje, orkaitėje arba virš labai gerai įkaitintų žarijų, kol pilnai iškepa. Lepinkitės!
  16. 11. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykų receptai.

Tadas

Labai geras receptas, visad naudoju! Visi patenkinti.
Atsakyti
Šonkauliai su lipniu BBQ padažu Amerikos stiliumi
(1)
Kiaulienos faršo apkepas su ryžiais, grybais ir daržovėmis
(5)
Garnyras prie keptų šonkauliukų
(1)
Orkaitėje kepti šonkauliai su barbekiu padažu
(8)