1. Pradžioje į kefyrą dedame grietinę, beriame druską, įmušame kiaušinius bei viską išmaišome. Pilame lydytą sviestą, dar kartelį išmaišome, atsidedame 3 valgomuosius šaukštus šio skysčio bandelėms aptepti.
2. Pašildome šią masę, beriame mieles, cukrų, vanilinį cukrų, razinas, įsijojame miltus, užminkome minkštą, bet prie rankų nelimpančią tešlą, uždengiame ir paliekame šiltai 60-90 minučių, kad pakiltų.
Reklama
3. Tada iškilus tešlai, pasidarome 12 rutuliukų, juos truputį suplojame bei dedame ratu į 26–28 centimetrų skersmens kepimo skardą. Paliekame pakilti apie 10–15 minučių. Patepame plakiniu, kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30–40 minučių. Skanaujame!