1. Iš pradžių ant vištienos filiukų sudedame medų ir mėsą gerai juo ištriname, išminkome, paliekame šiek tiek pasimarinuoti (į šaldytuvą nededame) su rozmarino šakele.
2. Tuomet sudedame į keptuvę, kurioje jau esame įkaitinę sviestą ir kartu su rozmarinu kepame. Kepame vartydamos, kol iškeps (galite, jeigu norisi, kepti ir orkaitėje).
Reklama
3. Per tą laiką, morkas susitarkuojame burokinės tarkos pagalba. Susipjaustome salierų stiebus.
4. Viską kartu sudedame, pabarstome druska bei pipirais, gerai išmaišome ir paliekame pastovėti.
5. Kai jau vištienos filiukai iškepa, juos atvėsiname. Supjaustome ir gabaliukus suberiame ant morkų su salierais.
6. Įdedame majonezo, pagal savo skonį - galite daugiau, galite mažiau - kaip mėgstate.
7. Gerai išmaišome, pridedame, jei reikia, druskos ir pipirų.
8. Galite dar papuošti ta šakele, kuri pagardino kepusią vištieną, galite saliero lapeliais. Skanaus!