Mišrainė su virtu kiaulės liežuviu, marinuotais pievagrybiais ir majonezu

2023-04-12 Autorius Kviečiu į virtuvę

Mišrainė su virtu kiaulės liežuviu, marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Taip jau sutapo, kad po Velykų buvo užsilikusių likučių, o tiksliau kiaulės liežuvio. Tai prisiminiau šią nuostabią mišrainę su marinuotais pievagrybiais ir majonezu. Ji man asmeniškai yra tiesiog nuostabi. Galėčiau valgyti bene kiekvieną dieną. Ir valgydama supratau, kad vis dar nesu šiuo receptu pasidalinusi su Jumis visais, tad ištaisau tą klaidą ir būtent tai dabar ir padarau. Eikite gaminti! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia virtą kiaulės liežuvį ir marinuotos agurkus supjaustykite kubeliais.
  2. 2. Tada marinuotus pievagrybius perpjaukite perpus, jei pievagrybiai didesni padalinkite į 4 dalis, porą ir laiškinius česnakus pasmulkinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Viską sumaišykite tarpusavyje, mišrainę pagardinkite pipirais ir pagal skonį maišykite su mėgstamu majonezu. Patiekite ir skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: YouTube radau panašią mišrainę, tik su jautienos liežuviu, kuri labai patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.


Mišrainė su virtu kiaulės liežuviu, marinuotais pievagrybiais ir majonezu

Aistė

Labai paprasta paruošti, o skonis tikrai geras. Ačiū už pasidalinimą!
Atsakyti