Mišrainė su vištiena, salieru ir ananasu

2023-11-15 Autorius Kviečiu į virtuvę

Mišrainė su vištiena, salieru ir ananasu
Naminė virta višta yra tikrų tikriausias gėris ne kitaip. Jei iš tokios esate virę ir ragavę tiek sultinį, tiek pačią vištieną, tikrai suprasite apie ką aš kalbu. Aš esu labai patenkinta, nes tikrai turiu kokybiškai užaugintos vištienos. Šiuo dalyku mane nuolat aprūpina mama.

Kai išsiviriau norimo sultinio ir liko dar šiek tiek virtos vištienos, ją nukaulinau... Ir pagaminau sau tokias fantastiškas salotas su salierais ir konservuotais ananasais. Buvo fantastiškai skanu, tad labai noriu šiuo receptu pasidalinti ir su Jumis. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virta vištiena: 400 gramų
    • saliero lapkočiai: 6
    • konservuotų ananasų žiedai: 4-6
    • raudonieji svogūnai: 1
    • druska: žiupsnio
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia virtą vištieną, salierą ir ananasus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  2. 2. Tada raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Mišrainę pagardinkite druska, pipirais ir ganėtinai gausiai sumaišykite su mėgstamu majonezu.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
Mišrainė su vištiena, salieru ir ananasu
Mišrainė su krevetėmis ir ryžiais
(1)
Vištienos salotos (mišrainė) su obuoliu
(3)