Močiutės varškėtukai

2020-04-03 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Močiutės varškėtukai
Skanesnių varškėtukų nei šie tiesiog nėra. Čia ir galima padėti tašką. :) 

Ingredientai

    • varškė: 250 gramų
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • kiaušiniai: 1 (didelio)
    • druska: žiupsnio
    • miltai: 1 stiklinės
    • kepimo milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.
  2. 2. Suberkite druską, miltus bei kepimo miltelius.
  3. 3. Išmaišykite ir užminkykite tešlą.
  4. 4. Tada iš masės formuokite nestorus volelius ir juos supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  5. 5. Varškėtukus dėkite virti į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite maždaug 5 minutes.
  6. 6. Patiekite su grietine, uogiene, arba sviesto grietinės padažu. Lepinkitės!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau varškėtukų receptų rasite: Varškėtukų receptai.

Anna Staniukaitiene

Vyras įvertino gerai
Atsakyti