Naminiai krienai su burokėliais

2019-03-13 Autorius WorldRecipes.lt

Naminiai krienai su burokėliais
Šiam naminių krienų receptui tikslių proporcijų nepateiksiu. Labai svarbu gamybos procese ragauti ir testuoti, kad atrastumėte savo mėgstamiausią skonį ir aštrumą. Burokėlis čia tiesiog būtinas. Man asmeniškai jis labai čia tinka, be jo niekada nebegaminu. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių krienus užmerkite į šaltą vandenį maždaug parai.
  2. 2. Po to nuskuskite, sutarkuokite bulvine tarka. Jeigu norisi raudonų arba ružavų krienų, įtarkuokite burokėlį (tai nėra būtina, bet man daug skaniau).
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į virintą atvėsintą vandenį dėkite cukraus, druskos, acto, gerai išmaišykite bei ragaukite, turi būt gerai saldžiarūgštis marinatas.
  5. 4. Užpilkite ant krienų bei gerai išmaišykite, sudėkite į indelius bei užsukite. Laikykite šaldytuve.
  6. 5. Patarimas: Pridėjus mėgstamos majonezo, labai skanus ir švelnus padažas gaunasi.
Olandiškas padažas
(1)
Tikras cezario salotų padažas - cezario salotos su vištiena / krevetėmis ar lašiša
(7)