2. Sviestą atšildome mikrobangėje (arba kurį laiką palaikome kambaryje, kad sušiltų), išplakame su kiaušiniais.
3. Plakinį pilame į sausus ingridientus ir dar išplakame.
4. Gaunasi tokia trupiniuota tešla, bet viskas su ja tvarkoje, limpa ir formuojasi gerai.
5. Taigi į skardą su kepimo popieriumi nemažais atsumais dedame tešlos rutuliukus ir juos šiek tiek suspaudžiame (formuoti geriausia sušlapinus rankas, nes kitaip neišeis lygiai, lips prie rankų).
6. Iškepus atvėsiname.
7. Pertepimui šokoladą išlydome vandens vonelėje, dedame mikrobangėje atšildytą sviestą, pilame kondensuotą pieną ir viską labai gerai išmaišome. Tada maišant beriame cukraus pudrą.
8. Atvėsusius sausainius tepame kremu (geriau nepadauginti, nes lipa per kraštus) ir bent jau aš įdėjau į šaldytuvą kuriam laikui, kad sutvirtėtų pertepimas ir neslystų sausainiai.