Nekeptas desertas "Obuolių Napoleonas"

2021-01-01 Autorius Kviečiu į virtuvę

Nekeptas desertas "Obuolių Napoleonas"
Vos 2 ingredientai (jeigu neskaičiuosime vandens), vos keli įrankiai ir galėsite mėgautis gardžiu, netikėtu nekeptu desertu. Pažvelgę į tai, ką aš čia susiruošiau pasigaminti tikriausiai net nenuspėtumėte, kas čia bus.

O gaunasi itin puikiai bei skaniai. Tikrai rekomenduoju ir jums. Nustebiname save bei artimuosius. Ne tik obuolių mėgėjus.

Ingredientai

    • obuoliai: 6-7
    • citrinų skonio želė: 2 pakelių (tinka ir apelsinų)
    • vanduo: 700 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia obuolius nuplaukite.
  2. plaunami obuoliai
  3. 2. Išpjaukite sėklalizdžius su specialiu įrankiu.
  4. 3. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, maždaug 2 milimetrų storio. Patogiausia tai daryti būtų su mandolina tipo pjaustykle.
  5. 4. Želė užpilkite karštu vandeniu ir gerai išmaišykite, kad ištirptų.
  6. 5. Šiek tiek pravėsinkite.
  7. 6. Želė žiedą ar indą, kuriame gaminsite desertą, patepkite šlakeliu aliejaus.
  8. 7. Sudėkite obuolių griežinėlius. Užpilkite žele ir palikite stingti. Skanaukite!
  9. nekeptas desertas su obuoliais
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau nekeptų desertų receptų rasite: Nekepti desertai.
  11. tupperware
Besan ladu (laddu) - žirnių miltų saldumynas
(1)
Mielinė boba su rūgpieniu
(3)