smulkinti riešutai: papuošimui (arba migdolų drožlės)
Recepto paruošimas
1. Pradžioje želatiną užpilame su 100 mililitrų vandens bei paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Sausainius sumalame iki trupinių bei sumaišome su ištirpdytu sviestu.
2. Tuomet masę sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą formą, suspaudžiame bei dedame į šaldytuvą. Želatiną ištirpiname bei šiek tiek atvėsiname.
Reklama
3. Grietinėlę išplakame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Įmaišome varškę. Supilame želatiną, išmaišome bei sukrečiame ant sustingusio trupinių pagrindo.
4. Galiausiai dedame pyragą atgal į šaldytuvą bei laikome maždaug 3–4 valandas, kol jis sustings.
5. Prieš patiekdami papuošiame su riešutais. Skanaujame!