Nepriklausomybės dienos punčas

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Nepriklausomybės dienos punčas

Ingredientai

    • 12 citrinų sultys
    • 900 g cukraus glajaus
    • 600 ml stiprios arbatos
    • 3 buteliai sauso raudonojo vyno
    • 1 butelis brendžio
    • 1 butelis atšaldyto šampano
    • citrinos griežinėlių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Švęskite Kovo 11-ąją ragaudami šio pavasariško punšo. Į punšo indą supilkite citrinų sultis ir cukrų. Žiūrėkite, kad cukrus gerai ištirptų. Dabar įmeskite keletą ledo kubelių ir supilkite arbatą, raudonąjį vyną ir brendį.
  2. 2. Pastatykite mišinį šaldytuve, kad gerai atšaltų. Prieš pat patiekdami supilkite šampaną, tada kokteilyje atsiras daugiau burbuliukų. Vaišinkitės kokteiliu iš didelių taurių, papuoštų citrinos griežinėliais.