obuoliai: 4-5 didesni (geriau rūgštesni ir minkštesni)
cinamonas: 0,5 šaukštelio
rudas cukrus: 1 šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia minkštą sviestą sutrinkite su miltais, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei riešutais. Gauname trupinius.
2. Tuomet maskarponės sūrį sumaišykite su varške, kiaušiniais, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupkite, išvalykite bei supjaustykite skiltelėmis.
3. Tada ant nedidelės kepimo skardos žerkite du trečdalius trupinių, ant viršaus sukrėskite varškės masę, o ant jos dailiai išrikiuokite obuolių skilteles ir apibarstykite jas cukraus bei cinamono mišiniu. Plokštainio viršų padenkite likusiais trupiniais.
4. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30–40 minučių, kol plokštainio paviršius dailiai paruduoja bei apskrunda. Skanaukite su ledais!