1. Iš pradžių kambario temperatūros sviestą su vaniliniu cukrumi bei kondensuotu pienu gerai išsukite iki purios vientisos masės.
2. Tuomet po vieną įplakite kiaušinius.
Reklama
3. Tada šaukštu dalimis įmaišykite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis maždaug grietinės tirštumo tešla.
4. Obuolius nuplaukite.
5. Obuolius nulupkite, išimkite sėklides bei supjaustykite plonomis rieklėmis ir atsargiai sumaišykite su tešla.
6. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
7. Pilkite tešlą į kepimo formą.
8. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
9. Kepkite orkaitėje maždaug 40 minučių (kol pyragas bus gražios auksinės spalvos, o įbestas medinis iešmelis ištraukus bus švarus).
10. Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį pyragą galima, jeigu norisi, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
11. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Laimute
Pyragas atrodo susmeges,sudeges,o rasot,kad kept reikia iki gelsvai rusvos spalvos!!!
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Jis tikrai nesudegęs ir nesusmegęs, tiesiog apšvietimas buvo tamsus, gal tik dėl to taip atrodo. Gavosi puikiai pavykęs. Rekomenduojame pasigaminti. :)
Laimute
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Miglė
Atsakyti
Zita
Atsakyti
Zita
Atsakyti