Obuolių pyragas, sulaukęs itin svarių pagyrimų

2019-10-16 Autorius 7 ravioli

Obuolių pyragas, sulaukęs itin svarių pagyrimų
Šio obuolių pyrago receptas ganėtinai paprastas, itin panašus į tą, kurį visi seniai žino, bet gerai subalansuotos ingredientų proporcijos garantuoja, kad gausis nuostabus - drėgnas. Į šį pyragą taip pat galima įdėti ir razinų, jeigu norisi.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sviestas: 150 gramų
    • cukrus: 150 gramų
    • kiaušiniai: 4
    • vanilinis cukrus
    • miltai: 220 gramų
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio su kaupu
    • obuoliai: 1 kilogramo
    • razinos: 1 saujos (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą palaikome išimtą iš šaldytuvo kad šis suminkštėtų, taipogi išimame iš šaldytuvo kiaušinius, kad nebūtų labai šalti.
  2. 2. Tuomet obuolius nulupame, išpjauname sėklyną ir supjaustome skiltelėmis. Kai jau bus baigta su obuoliais, galite įjungti orkaitę, nes su tešla daug laiko netruksite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada suberiame cukrų į minkštą sviestą ir gerai išmaišome.
  5. 4. Mušame po vieną kiaušinį, suplakame su sviestu, paskui mušame kitą, suplakame, ir šitaip visus kiaušinius.
  6. 5. Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais. Suberiame į tešlą, išmaišome. Gausis tirštoka tešla.
  7. 6. Suberiame obuolius, galite ir razinas, išmaišome. Atrodys, kad čia vien tik obuoliai, šiek tiek apsivėlę tešla, bet nesijaudiname, šitaip ir turi būti. Kepdama pati tešla pasipūs, o obuoliai sukris.
  8. 7. Po to kepimo skardą (maždaug 28 centimetrų skersmens) išklojame su kepimo popieriumi, į ją suverčiame obuolius ir tešlą. Palyginame.
  9. 8. Kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
  10. 9. Labai gardus tiek karštas (ypač su ledais), tiek jau atvėsęs. Skanaus!
Obuolių pyragas, sulaukęs itin svarių pagyrimų

Paulina Abraitiene

Kepiau senokai panašų bet norėčiau konkrečiai šito.bandysiu
Atsakyti

Rrr

Tai ‘pancuziskas obuoliu pyragas’,labai skanus,daznai ji kepu!
Atsakyti

Val.

Bet kad vis tu riebalu..debetikams gal per daug.
Atsakyti

Diabetikams

Diabetikams ne riebalų, o cukraus ir miltų bijot reikia

Aurimas

Pamiršot parašit kur ta vanilini cukru det ir kiek
Atsakyti

Pu

Čia ir taip aišku, 1 arb.s.v.cukraus sumaišyti su paprastu cukrumi.

Justinas

Ant ausų ;)

Roma

Super pyragas, kepiau su laukiniais rūgštokais obuoliukais, karštas su vaniliniais ledais - šaltam rudens vakarui. Ačiū
Atsakyti

S

Obuolių kiekis jau sutvarkytų?
Atsakyti

Deimante

Žiauriai skanus ir geras receptas, iškart vienu prisėdimu šeima sukirto. :D
Atsakyti

Erika

Labai skanus obuolių pyragas, su vaikais dažnai kepam🥰
Atsakyti

Agnete

Gavosi tobulas obuolių pyragas! Išsisaugojau ateičiai.
Atsakyti

Indre

Sveiki, As negaliu vartoti pieno produktu. Ar galiu sviesta pakeisit i margarina?
Atsakyti

Indrė

tikrai super pyragas, visada ieškojau recepto su DAUG obuolių, o šį naudoju gal jau 10 metų. kitokių net nekepu.
Atsakyti
Obuolių trupiniuotis
(7)