Omletas su špinatais, patiektas ant duonos

2020-11-23 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Omletas su špinatais, patiektas ant duonos
Noriu iškart Jums visiems pasakyti, kad muskatas itin gerai dera su špinatais. Rekomenduoju tokį derinį išmėginti. Šis omletas yra labai skanus, o patiektas ant duonos nustebina ne vieną. Vaikai labai džiaugėsi tokiu patiekimo būdu.

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • pienas: 50 mililitrų
    • svogūnai: 1 (mažo)
    • druska
    • pipirai
    • šaldyti špinatai: 1 saujelės
    • muskatas
    • aliejus
    • juoda duona (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūną smulkiai supjaustykite.
  2. smulkiai pjaustomas svogūnas
  3. 2. Svogūną pakepinkite keptuvėje.
  4. kepinamas svogūnas keptuvėje
    Reklama
  5. 3. Tada sudėkite atitirpusius špinatus, pabarstykite druska, pipirais ir gausiai pabarstykite muskatu.
  6. 4. Kiaušinius lengvai išplakite su pienu, druska bei pipirais.
  7. 5. Pusę omleto masės liekite į keptuvę plonu sluoksniu ir kepkite uždengę dangčiu.
  8. 6. Kai jau viršutinė omleto pusė sustingsta, tada ištepkite špinatų mase ir apverskite ir trumpai pakepkite.
  9. 7. Iškeptą omletą dėkite į lėkštę ir susukite, perpjaukite perpus ir patiekite ant juodos duonos. Skanaukite!
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau omleto receptų rasite: Omleto receptai.
Pusryčių bagetė su kiaušiniais
(1)