1. Pradžioje grūstuvėje (arba smulkintuvu) sutrinkite imbierą, citrinos žievelę, citrinos sultis, žoleles, druską (2 šaukštelius) bei juodą pipirą.
2. Žuvį dėkite ant dvigubai perlenktos folijos bei ištrinkite (vidų bei išorę) prieskonių mišiniu. Į vidų bei ant viršaus dėkite kubeliais pasmulkintą sviestą (50 gramų). Žuvį susukite į foliją, kad kepant neišbėgtų susidariusios sultys. Kepkite maždaug 25-30 minučių.
3. Tam pačiam laikui įdėkite virti bulves (saldžiąsias bulves truputį pasmulkinkite) su druska. Į išvirtas bulves dėkite grietinę, sviestą, truputį pasūdykite bei sugrūskite iki piure masės. Žuvį išimkite iš folijos, viršuje peiliu arba žirklėmis padarykite plyšį. Žuvies odelė nusilups lengvai, todėl į lėkštę dedame filė gabaliukus, neužmirštame jų aplieti susidariusiomis sultimis. Skanaujame!