Paprasti cukinijų blyneliai su feta

2023-06-21 Autorius WorldRecipes.lt

Paprasti cukinijų blyneliai su feta
Tokius blynelius kepiau jau tikrai ne vieną kartą, gaunasi labai pikantiški, sūraus skonio blynukai iš cukinijų. 

Taip pat, esu mėginusi vietoje cukinijos dėti ir agurotį - gavosi taip pat labai gerai. Tad galite drąsiai išmėginti abu šiuos gaminimo variantus. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijų: 1
    • svogūnų: 1
    • kiaušinių: 2
    • džiūvėsėlių: 3 valgomųjų šaukštų
    • miltų: 2 valgomųjų šaukštų
    • fetos sūrio: 60 gramų
    • baziliko
    • krapų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia cukiniją stambiai sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
  2. 2. Tada dubenyje suplakite kiaušinius ir įmaišykite fetą.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite daržoves, berkite miltų ir džiūvėsėlių. Pagardinkite viską druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.
  5. 4. Kepkite blynelius keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje, kol pilnai iškepa.
  6. 5. Patiekite su česnakiniu grietinės padažu. Į padažą idealiai tinka paplėšyti šviežio baziliko lapelių! Skanaus!