Parodė, kaip gaminamas skaniausias pyragas su avietėmis ir kondensuotu pienu

2019-10-02 Autorius Visko po trupinėlį

Parodė, kaip gaminamas skaniausias pyragas su avietėmis ir kondensuotu pienu

Ingredientai

    • miltai: 500 gramų
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 1 stiklinės (galite ir mažiau; pagal skonį)
    • kiaušiniai: 3
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • avietės: 1-1,5 litro
    • kondensuotas pienas: 1 indelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį suberiame išsijotus miltus, cukrų ir kepimo miltelius, sutarkuojame sviestą, viską triname tarp pirštų kol pasidarys smulkūs trupiniai.
  2. 2. Tuomet įmušame kiaušinius ir lengvai suminkome tešlą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į 30x40 centimetrų dydžio kepimo skardą įtiesiame kepimo popierių ir plonai išklojame tešlą.
  5. 4. Po to ant viršaus tolygiai paskirstome avietes ir plona srovele užpilame kondensuotu pienu.
  6. 5. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Lepinamės!
Parodė, kaip gaminamas skaniausias pyragas su avietėmis ir kondensuotu pienu
Avižinis varškės pyragas su uogiene pagal AML
(1)
Citrininis tiramisu pyragas su maskarpone
(1)