Pati skaniausia pikantiška mišrainė pagal Beatą, tokios dar neragavote

2019-01-23 Autorius Neringos užrašai

Pati skaniausia pikantiška mišrainė pagal Beatą, tokios dar neragavote
Paprastai ir lengvai pagaminama, bet labai gardu.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sūrį sutarkuokite smulkia tarka (ne burokine, o dar šiek tiek smulkesne).
  2. 2. Tada česnaką išspauskite spaustuku. Kiaušinius supjaustykite smulkiais kubeliais. Dėkite mėgstamo majonezo, viską išmaišykite. Tepkite ant duonos. Skanaukite!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau pikantiškos mišrainės receptų rasite: Pikantiškos mišrainės receptai.

Irena

Dar rusu laikais dareme panasia misraine,tarkavosi per smulkesne tarka(ne bulvine) morka,fermentinis suris,ir kiausiniai(taip pat per smulkia tarka),yspausti 2-3skilteles cesnako,viska permaisyti majonezu ir deti ant pakeptos juodos arba baltos duonos riekeliu! Galit isdibandyti,labai skanu.
Atsakyti

Dalia

Tikrai.

Rita

Senas kaip pasaulis tas receptas, o rašo ,,tokios dar neragavote''
Atsakyti

undefined

Tikrai taip, pritariu Jums Rita ❤

Nunu

Dar Beata gimus nebuvo kai tokia mišraine gaminom
Atsakyti

Sigitas

Taip, tai skanu, šią užtepėlę žinau labai seniai, ji skaniausia su juoda duona. Tiek sūrį, tiek kiaušinius tarkuoju per burokinę tarką, tik trumpesniais paspaudimais, nei tarkuoju burokėlius.
Atsakyti
Pati skaniausia pikantiška mišrainė pagal Beatą, tokios dar neragavote