Pats skaniausias antienos troškinys orkaitėje

2019-11-06 Autorius Samčio užrašai

Pats skaniausias antienos troškinys orkaitėje
Šis troškinys gaunasi labai sotus, kvapnus ir tikrai itin gardus, tiesiog tirpsta burnoje. Aišku galima improvizuoti, kažką pakeisti, kažką išimti, bet tiesiog būtina naudoti antieną.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • smulkinta antienos kulšelių mėsa: 340 gramų (naudoju "Lapino puota")
    Marinatui:
    • česnakas: 2 skiltelių
    • rūkyta paprika: 0,5 šaukštelio
    • maltas kuminas: 0,5 šaukštelio
    • druska: 0,5 šaukštelio
    Troškiniui:
    • aliejus: 4 šaukštų
    • svogūnai: 1
    • morkos: 4 (nedidelės)
    • bulvės: 4
    • džiovintas čiobrelis: 1 šaukštelio
    • vištienos sultinys: 1 litro
    • jelapeno pipirai: 1 (nedidelio)
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: pagal skonį
    • petražolės: 1 pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį sudedame smulkintą antieną, beriame kuminą, druską, papriką bei susmulkintus česnakus.
  2. 2. Išmaišome ir dedame maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
  3. Reklama
  4. 3. Po to troškiniui morkas bei bulves nulupame, supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
  5. 4. Tada keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną bei čiobrelius, sudedame antieną ir lengvai apkepiname.
  6. 5. Tuomet į troškinimo indą sudedame morkas, bulves, pakepintus svogūnus, antieną, susmulkintą jelapeną, užpilame sultiniu, pagardiname druska ir pipirais.
  7. 6. Troškiname orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje maždaug valandą, kol daržovės suminkštėja bei bulvės šiek tiek pasileidžia.
  8. 7. Prieš patiekdamos užberiame susmulkintų petražolių. Lepinamės!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau antienos troškinių receptų rasite: Antienos troškiniai.
Lietiniai blynai su ančiukų širdelėmis ir pievagrybiais
(1)