1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo formą (kurios kraštai nuimami) išklojame su kepimo popieriumi.
2. Tuomet mikseriu suplakame sviestą su cukrumi iki purios masės. Po vieną įmušame kiaušinį bei trynius, vis paplakdamos po kiekvieno.
Reklama
3. Tada šaukštu įmaišome miltus, kepimo miltelius, vanilės grūdelius bei riešutus, išmaišome iki vientisos masės. Tešlai turi gautis kiek tirštesnė nei grietinė.
4. Tešlą padaliname į dvi dalis. Vieną dalį įpilame į kepimo formą ir jau ten įmaišome susmulkintus ananasus (ta patį padarome ir su antra dalimi).
5. Po to kepame biskvitus maždaug 25-30 minučių arba kol iškeps, patikriname mediniu dantų krapštuku. Iškepus kiekvieną biskvitą, leidžiame jam atvėsti kepimo formoje maždaug 10 minučių, paskui išimtame iš formos ir leidžiame pilnai atvėsti.
6. Išplakame sviestą iki purumo, tuomet įdedame sūrį, išplakame iki purumo bei jau tada cukraus pudrą, išplakame iki vientisos masės. Atskirai išplakame grietinėlę iki standumo. Sujungiame išplaktą grietinėlę bei sūrio kremą, viską išplakame iki vientisos masės.
7. Biskvitus atsargiai perpjauname perpus, kad išvis turėtume 4 vienetus. Kiekvieną biskvitą gerai pertepkite kremu, viršų taip pat. Tortą palaikykite šaldytuve bent parą. Kitą dieną papuoškite pagal savo fantaziją ir norus. Skanaukite!