1. Degtinė puikiai tinka ne tik „Margaritai“ ruošti. Šio gėrimo tinka pilti į bet kokius mišinius, nes jis itin „lankstus“ komponentas.
2. Todėl aš nuolat susiginčiju su tais, kurie yra susidarę klaidingą nuomonę, esą degtinė – beskonis gėrimas. Keista, tačiau degtinės skonis man visuomet primena degtinę, kaip ir džinas visada būna džino skonio. Tačiau jeigu jūs tikit, kad juoda ir balta – nėra spalvos, vis viena manysite, kad degtinė – tai vienintelis gėrimas, kuris visiškai neturi skonio. Ką gi – sumanu!
3. Papuoškite aukštos taurės kraštelius citrinų sulčių ir rupios druskos „šerkšnu“. Iki pusės primeskite į taurę ledo kubelių ir pripilkite degtinės. Dabar iki viršaus pripilkite greipfrutų sulčių. Įmeskite citrinos skiltelę.