Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle – tai sotus ir gardus patiekalas, kuriame vištienos faršas ir grietinėlės padaže kepti pievagrybiai puikiai dera su traškia batono plutele. Vištienos įdaras, praturtintas apkeptais svogūnais ir aromatingais prieskoniais, yra dedamas į batono bokštelius, kurie apskrunda ir tampa traškūs. Sluoksniuotas patiekimas su grybų ir grietinėlės padažu bei pomidoro ir sūrio užbaigimas suteikia subtilaus kreminio skonio ir gražų, auksinį apskrudimą. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi kažko išskirtinio ir lengvai paruošiamo
Autorės komentaras - tai vienas mėgstamiausių mano užkandžių, kuris nuo stalo per įvairius pasisėdėjimus pradingsta labai greitai, o dažniausiai net pats pirmas. Jeigu Jums pritrūko minčių, kur įdomiai panaudoti prancūzišką batoną, tai šis receptas su vištiena ir pievagrybiais yra skirtas būtent Jums.
Anonimė
Atsakyti
morta
Atsakyti
Gerai
Atsakyti
Reda
Atsakyti