1. Pirmiausia mažame dubenėlyje sumaišome šiltą vandenį, vieną šaukštą cukraus bei mieles. Dedame į šalį, kol mielės pradės veikti, suburbuliuos. Tada kitame dubenyje sumaišome miltus, cukrų ir druską.
2. Tuomet į miltų mišinį pilame mieles, išlydytą sviestą ir pieną. Pradedame minkyti. Minkome maždaug 7 minutes, kol tešla taps glotni.
3. Po to dedame tešlą į truputį aliejumi pateptą dubenį, uždengiame plėvele bei paliekame, kol tešla dvigubai pakils. Tai turėtų trukti maždaug nuo 1 iki 2 valandų priklausomai nuo jūsų kambario temperatūros. Aš visada tešlą palieku tiesiog ant stalo, nededu specialiai ten, kur šilčiau. Tešla idealiai iškyla.
4. Kai tešla pakils, padaliname ją į dvi dalis bei iš kiekvienos dalies iškočiojame 20 centimetrų pločio stačiakampį. Ištepame "Nutellos" kremu, palikdamos kraštus per piršto storumą nepateptus. Suvyniojame į vyniotinį pradėdamos vynioti nuo ilgosios dalies. Perpjauname vyniotinį išilgai, tik paliekame viršutinę dalį neperpjautą, kad būtų lengviau suvynioti. Tuomet susukame į pynę. Užtvirtiname galus.
5. Dedame pynes į riebalais išteptą bei miltais pabarstytą formą, laisvai uždengiame plėvele bei paliekame dar maždaug 30 minučių pakilti.
6. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame 20–25 minutes, kol gražiai apskrus. Skanaujame!