1. Pradžioje nusiplaukite bei skiltelėmis supjaustykite obuolius. Jei jums patinka kepti obuoliai, galite jų naudoti ir daugiau. Vištienos krūtinėles naudokite arba nepjaustytas arba supjaustytas skersai į 2–3 dalis. Vištieną pabarstykite druska, pipirais, pavaliokite miltuose bei dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su truputeliu aliejaus.
2. Tuomet į tą pačią keptuvę, į tarpus tarp mėsos, dėkite obuolio skilteles. Keptuvės neperkrauname, kad nesigautų košė. Vištieną kepame iš abiejų pusių kol ji įgaus gražų rudenišką tamsiai geltoną atspalvį (gražiai apskrus). Vartant mėsą, nepamirštame apversti ir obuolių skiltelių.
3. Kol vištiena kepa, dubenėlyje gerai sumaišome medų su krakmolu bei garstyčiomis. Gerai pamaišius į dubenėlį įpilame obuolių sidrą bei dar kartelį viską gerai pamaišome. Dubenėlio turinį supilame į keptuvę, ugnį sumažiname iki minimumo bei leidžiame viskam pasitroškinti maždaug 5–10 minučių.
4. Per tą laiką padažas sutirštės, jei būtų per tirštas – įpilame dar truputį sidro. Baigus gaminti paragaujame ir, jei trūksta, paskaniname viską druska bei pipirais. Skanaus!