Rūgštynių sriuba

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Rūgštynių sriuba

Ingredientai

    • 6 stiklinės mėsos ir kaulų sultinio
    • Kiaušinis
    • Sauja rūgštynių
    • Šaukštas grietinės
    • Šaukštas miltų
    • Truputis druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Rūgštynes sukapojame ir sudedame į verdamą sultinį.
  2. 2. Miltai yra pakepiname su sviestu ir supilami į sriubą.
  3. 3. Kiek pavirinus, įberiame druskos, sudedame grietinę.
  4. 4. Prieš tiekiant įdedame virtą ir supjaustytą kiaušinį.

Alina

Na rūgštynių sriuba tikrai yra tarp mano mėgiamiausių sriubų TOP3. ;) Galiu aš ja mėgautis, vyras ir vaikai taip pat labai mėgsta, tai kai tik yra galimybė būtinai išsiverdam ir verdam daug, dar kelis kartus šildom ir vistiek mėgaujamės.
Atsakyti

Monika

Galiu tik pritarti Alinai, kad šios sriubos galima išsivirti ir dar ją šildyti bent kelis sykius - vistiek išlieka skani.
Atsakyti
Čičinsko kepsniai
(35)
Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša
(1)