1. Rūgštynes sukapojame ir sudedame į verdamą sultinį.
2. Miltai yra pakepiname su sviestu ir supilami į sriubą.
3. Kiek pavirinus, įberiame druskos, sudedame grietinę.
4. Prieš tiekiant įdedame virtą ir supjaustytą kiaušinį.
Alina
Na rūgštynių sriuba tikrai yra tarp mano mėgiamiausių sriubų TOP3. ;) Galiu aš ja mėgautis, vyras ir vaikai taip pat labai mėgsta, tai kai tik yra galimybė būtinai išsiverdam ir verdam daug, dar kelis kartus šildom ir vistiek mėgaujamės.
Atsakyti
Monika
Galiu tik pritarti Alinai, kad šios sriubos galima išsivirti ir dar ją šildyti bent kelis sykius - vistiek išlieka skani.
Atsakyti
Alina
Atsakyti
Monika
Atsakyti