saldžiąaštris kinietiškas padažas: ~3 šaukštų (kaip atrodo šis padažas, galite matyti nuotraukoje žemiau)
raudonas sausas vynas: 3 valgomųjų šaukštų
sultinys: 1 puodelio
krakmolas: ~1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia cukrų bei aliejų supilkite į keptuvę bei kaitinkite kol cukrus išsilydis ir taps rudas. Tada svogūną, čili, imbierą bei česnaką susmulkinkite ir suberkite į padegintą cukrų, lengvai apkepkite. Itin atsargiai (aliejus labai stipriai taškysis) supilkite sultinį, viską gerai išmaišykite, įpilkite sojos, kinietiško padažo, balzamiko ir vyno.
2. Krakmolą ištirpinkite mažame kiekyje vandens bei supilkite į padažą (stebime konsistenciją, jei reikia įdedame dar krakmolo arba įpilame vandens). Nuostabus padažiukas. Skanaus!