1. Pirmiausia puode įkaitiname 1 šaukštą aliejaus. Ant vidutinės ugnies dalimis kepame vištienos gabalėlius. Iškepusius išimame iš puodo.
2. Tuomet supilame likusį aliejų bei sudedame svogūną, kepame maždaug 3 minutes, po to sudedame česnaką, imbierą bei suberiame kario prieskonius, maišydamos pakepame maždaug 60 sekundžių.
3. Tada suberiame ryžius, maišydamos pakepiname maždaug 60 sekundžių. Supilame sultinį, sudedame žiedinį kopūstą. Palaukiame, kol viskas užvirs, sudedame apkepintą vištieną, sumažiname ugnį. Viską paverdame maždaug 15 minučių (arba kol beveik visas sultinys bus susigėręs bei ryžiai jau bus minkšti). Išjungusios ugnį, palaikome apie 5 minutes uždengus dangtį. Sudedame špinatus ir migdolus, permaišome bei patiekiame. Skanaujame!