1. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo popieriumi išklojame 20 centimetrų kvadratinę kepimo formą.
2. Tuomet pagrindui minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Suberiame miltus bei maišome iki trupininės masės. Į kepimo formą sukrečiame trupininę tešlą, suspaudžiame.
3. Tada pagrindą kepame maždaug 10–15 minučių. Išimame iš orkaitės bei 5–7 minutes atvėsiname.
4. Pasiruošiame įdarą: Kiaušinius plaktuvu labai gerai išplakame su cukrumi. Plakame iki kreminės baltos konsistencijos (maždaug 5–7 minutes). Tada įtarkuojame citrinos žievelę, įspaudžiame sulčių, suberiame miltus bei mentele viską išmaišome.
5. Tuomet kai pyrago pagrindas pravės, į kepimo formą supilame paruoštą citrinų įdarą.
6. Kepame apie 15–20 minučių, kol įdaras sutvirtės.
7. Pyragą atvėsiname formoje. Pjaustome labai atsargiai, po kiekvieno pjūvio nuvalydami peilį.
8. Galiausiai apibarstome su milteliniu cukrumi.
9. Patarimas: Pyragą atvėsiname kepimo formoje ir tik tada išimame. Pjaustome visiškai atvėsusį. Galite net šiek tiek palaikyti šaldytuve prieš pjaustydamos.
10. Patarimas: Miltelinio cukraus barstome ant jau supjaustytų pyrago gabalėlių, nes jei barstome ant nesupjaustyto pyrago, bus ganėtinai sunku supjaustyti.