Šaldytų grybų sriuba

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Šaldytų grybų sriuba
Savo šaldymo kameroje turėjau šaldytų grybų ir vis galvojau ką čia pagaminus. O šaltą dieną taip norėjosi sriubos, kad sugalvojau, kažkaip išspręsti šias abi situacijas gaminant vieną patiekalą. Tad sugalvojau pagaminti paprastą šaldytų grybų sriubą. Nors ir paprasta, bet tikrai buvo labai skani ir patiko visai šeimai. Dalinuosi šiuo pasisekusiu receptu ir su Jumis. Tikiuosi pravers ir gaminsite ne kartą! :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje išverdame sultinį (aš viriau iš vištienos, petražolės bei saliero šaknų, poro, lauro lapelių, pipirų (juodųjų ir kvapniųjų).
  2. 2. Tuomet šaldytus grybus (baravykus, šilbaravykius, lepšius) pakepiname su svogūnais bei sutarkuotomis morkomis ant sviesto, baigiant kepti įdedame šaukštą miltų, pakepiname ir viską sudedame į sultinį, paverdame dar kelias minutes, sudedame prieskonius – baltieji pipirai, mairūnas, grietinė, jei reikia druskos.
  3. 3. Galiausiai patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau grybų sriubų receptų rasite: Grybų sriubos.

Virginija

Šaldiklyje guli pernykščiai grybai🙂,būtinai išbandysiu...manau bus nepaprastai skani
Atsakyti

Janina Mikalauskaitė Jatkūnienė

Man šis receptas patinka, būtinai išbandysiu!😊 Bus tikrai skanu!.
Atsakyti
Tiršta avienos sriuba
(4)
Avinžirnių sriuba su vištiena
(1)
Trinta veganiška keptų morkų sriuba
(3)