raudonos saldžiosios paprikos: 1 (supjaustytos gabalėliais)
saliero stiebai: 1 (susmulkinto)
svogūnai: 1 (supjaustyto gabalėliais)
kečupas: 4 šaukštų
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sojų padažą bei ryžių vyną sumaišome.
2. Tuomet vištieną apibarstome druska, pipirais, apliejame sojų bei vyno užpilu, viską įmasažuojame. Dubenį uždengiame plėvele bei statome į šaldytuvą mažiausiai pusvalandžiui.
3. Tada gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame vištieną bei kepame maždaug 3–4 minutes, kol apskrus. Išimame vištieną iš keptuvės.
4. Į tą pačią keptuvę sudedame paprikas, svogūnus, salierą bei kepame maždaug 5 minutes.
5. Po to atmatuojame 250 mililitrų ananasų sulčių (jei trūksta, įpilame vandens) bei dar 150 mililitrų vandens. Į šį skystį suberiame krakmolą, išmaišome. Supilame viską į keptuvę, dedame kečupą bei kaitiname, kol padažas sutirštės, maždaug 3–5 minutes.
6. Paskui į keptuvę atgal sudedame vištieną, ananasus. Įberiame druskos ir pipirų. Dar šiek tiek pakaitiname. Tiekiame su virtais ryžiais. Skanaujame!