Salotos prie alaus

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Salotos prie alaus

Ingredientai

    • mažos vytintos dešrelės: 200 gramų
    • "Džiugo" sūris: 100 gramų
    • virti žirneliai: 100 gramų
    • alyvuogių aliejus
    • majonezas
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dešreles supjaustykime griežinėliais. Sūrį sulaužykime. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplaukime šaltu vandeniu. Leiskime vandeniui visiškai nuvarvėti. Tuomet sumaišykime visus ingredientus. Gardinkime druska ir pipirais pagal skonį. Pusę salotų galime patiekti su aliejumi, kitą pusę - su majonezu. Kaip jau kam skaniau! Valgom!:)
Sūrio lazdelės orkaitėje su kmynais
(2)
Lavašo suktinukas su vištiena
(6)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
(3)
Traškūs kalmarų žiedai su padažu
(10)
Kukurūzų traškučiai Nachos su vištiena, kukurūzais ir sūriu
(2)
Aštrūs ir traškūs vištienos sparneliai
(4)