1. Pradžioje vištiena apšlakstykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite su druska, pipirais bei mėgiamais prieskoniais, palikite marinuotis (geriausia per naktį arba bent kelioms valandoms).
2. Padažui: Persikus sutrinkite virtuviniu trintuvu (jei atrodo per tiršta galite įpilti truputį skysčio, kuriame buvo persikai), įdėkite čili pipirų. Padažą supilkite į nedidelį puodą bei šiek tiek pakaitinkite. Paliekite atvėsti.
3. Tuomet vištieną kepkite grill keptuvėje (nepilkite aliejaus), kol gražiai apskrus bei visiškai iškeps.
4. Tada salotos suplėšykite rankomis, sumaišykite su špinatais. Pomidorus bei agurkus supjaustykite, sumaišykite su salotomis, viską pagardinkite su druska, pipirais, balzaminiu actu bei šlakeliu aliejaus.
5. Galiausiai į lėkštę dėkite salotos, ant jų, supjaustytą vištieną bei viską pagardinkite pasiruoštu padažu. Skanaukite!