1. Pradžioje arbatžoles užpilame verdančiu vandeniu bei paliekame pritraukti. Atvėsusią arbatą perkošiame per sietelį.
2. Tuomet kiaulienos sprandinę supjaustome nemažais gabalėliais bei užpilame arbata. Marinuojame bent porą valandų.
3. Tada pasimarinavusią mėsą nusunkiame bei po to beriame žoleles, pipirus ir susmulkintus svogūnus. Gerai ištriname su rankomis bei paliekame marinuotis dar apie 2 valandas. Prieš verdamos ant iešmų beriame ant mėsos druską.
4. Galiausiai vis pavartydami kepame ant žarijų, kol iškeps. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykai.
Ana
Iš pradžių perskaičius šį receptą labai suabejojau. Šašlykai marinuoti juodojoje arbatoje? Kas per...? Kadangi smalsumas stipresnis bei skonio receptoriai nori kažko naujo, pabandžiau. Ir... NEREALIAI SKANU!!! Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti šį šašlykų marinavimo būdą.
Atsakyti
Ana
Atsakyti