1. Pradžioje sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad šis suminkštėtų bei gerai išsukite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Kiaušinį muškite į atskirą dubenėlį, suplakite bei pilkite ant sviesto, išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei dalimis, vis pamaišant, dėkite į sausainių tešlą. Šokoladą smulkinkite mažais gabaliukais, riešutus suskaldykite arba susmulkinkite peiliu, berkite į sausainių tešlą bei išmaišykite.
2. Tuomet orkaitę įjunkite kaisti iki 190 laipsnių temperatūros. Skardą išklokite kepimo popieriumi, pirštais formuokite sausainius bei išdėliokite 4-5 centimetrų atstumu vienas nuo kito. Šaukite į orkaitę bei kepkite maždaug 20-25 minutes. Skanaukite!