Pomidorus sudedu į verdantį vandenį. Tada išėmus nulupu odelę. Supjaustau nedideliais gabaliukais, įdedu druskos litrui arbatinį šaukštelį. Užkaitinu gerai įspaudžiu česnako ir į stiklainius. Gaunasi tobulas receptukas.
Atsakyti
Pomidorus užplikinu verdančiu vandeniu tada nulupu ir sublenderuoju.Masę supilu į puodą,pagal skonį dedu druskos ir užverdu.Supilstau į stiklainius
Atsakyti
Esu sotus
Jo cia tai receptas),Bulves folijoi bandet lauze?
Atsakyti
undefined
Išpjaunu uodegėlės ir sublenderuoju truputis druskos ir česnako,kaitinu iki užvirimo pilstau į stiklainius uzsuku dangteliais.
Atsakyti
Ona
Spaudžiu per lėtaeigę sulčiaspaudę ir jokio vargo. Pavirini 10 min. , druskytės ir į stiklainius.
Atsakyti
genuute
receptas geras , bet kam save varginti , jei galima lengviau
Atsakyti
genuute
jus vieną sakini išmeskit iš komentarų ,bus ok ,
Atsakyti
Lygiai taip pat ir aš darau. Bulvių tarnavimo mašina tą, kuri skiria sultis nuo tirščių.
Atsakyti
Regina
Net nemalu, supjaustau tiesiai į puodą, kaitinu. Kai pradeda pomidorai leistis, patrinu grūstuve. Po to gautą masę košiu ir pertinu per sietelį (lieka sėklos ir luobelė). Visa kita - gaminu taip pat
Atsakyti
Irena
Nu labai geras jūsų receptas ačiū kad pasidalijot.
genuute
Miela Regina ši procesą galima dar trumpinti aš tai darau daug metų
Beta
Ir aš taip darau,labai skanu ,nors pirktų pomidorų sulčių nrgerdavau.
Su blenderiuoju druskos,pipiru maltu,ir čiut česnako,uzvirinu,nugraibau putas,ir i stiklainius,man labai skanu.
Atsakyti
Arūnas
Idealu nuplikyti ir nulupti žieveles.
Regina
Puiku,ir as taip gaminu. Labai skanios sultys.
Alda
Paprasčiau pomidorus perpjovus dėti į blenderį,
tyrę pilti į puodą, truputį druskos, vos užvirus pilti į iškaitintą stiklainį, dėti metalinį dangtelį
Atsakyti
Ala
Druskos reikia 1 sauksteli
Ir 1 saukseli cukraus.liuks.ant 1 litro sulciu..
Atsakyti
Audrone
Atsakyti
Silvija
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Rimantas
Atsakyti
Regina
Birutė
Atsakyti
Algė
Atsakyti
Jūratė
Atsakyti
Esu sotus
Atsakyti
undefined
Atsakyti
Ona
Atsakyti
genuute
Atsakyti
genuute
Atsakyti
genuute
Atsakyti
genuute
Atsakyti
Brone Ne tarkuoti ,o blenderis yra ir ne vyrinti ,o tik pakaitinti iki 80 .
R
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Regina
Atsakyti
Irena
genuute
Beta
Ernesta
Atsakyti
Ernesta
Atsakyti
Angelė
Atsakyti
Alma
Atsakyti
Arūnas
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Asta
Atsakyti
Irena as
Atsakyti
Arūnas
Regina
Alda
Atsakyti
Ala
Atsakyti
Danute
Regina