Skani šviežių kopūstų sriuba su šonkauliukais ir ryžiais pagal Beatą

2017-11-22 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Skani šviežių kopūstų sriuba su šonkauliukais ir ryžiais pagal Beatą
Paprasta, bet itin skani šviežių kopūstų sriuba. Ją dar pagardinsime kiaulienos šonkauliukais ir gausime fantastišką sriubą. Tokia sriuba labai patiks taupantiems, nes neprireiks jokių įmantrių ingredientų, o paruošti ją sugebės kiekvienas.

Ingredientai

    • šonkauliukai: 300 gramų
    • bulvės: 6-7
    • morkos: 1
    • ryžiai: 70 gramų
    • švieži kopūstai: 80 gramų
    • druska
    • lauro lapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia užvirinkite vandenį, įdėkite druskos. Tada įdėkite šonkauliukus bei juos pavirkite maždaug 5 minutes. Įdėkite susmulkintas morkas bei bulves, pavirkite maždaug 5 minutes.
  2. 2. Tuomet įdėkite kopūstus, pavirkite dar 5 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Įdėkite ryžius bei lauro lapus, dar virkite maždaug 15 minučių.
  5. 4. Labai gardu valgyti su grietine. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau kopūstų sriubų receptų rasite: Kopūstų sriubos.
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
(3)
Trinta salierų sriuba su vištiena
(2)
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)