Patį skaniausią picos padą aš gaminu pagal Beatos, nes kol kas jis mūsų šeimai jis pats skaniausias ir niekada nenuvilia. Aš jį kočioju iki vidutinio storumo, tokio, kad dar būtų įmanoma atkelti nuo stalviršio ir tešla nesutrūktų. Padas gaunasi toks pats tas, traškus, bet ne kietas, minkštas, bet ne skystas. Trumpai tariant pamėginkite. :)
Picos pado ingredientų užtenka 2 kvadratinėms skardoms.
O jeigu kalbant apie picą, tai pica labai primena kaimišką (mes dar vadinam - kaimietiška :)), bet bene pats gardžiausias jos akcentas yra ant viršaus esantys pomidorai su grietine. Užtikrinu, kad skoniu nenusivilsite. :)
Plačiau apie įvairiausius picos kepimo niuansus, jau rašiau
čia.
Irena
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Jūratė
Atsakyti
Jūratė
Atsakyti