1. Pradžioje pasiruošiame įdarą - tiesiog sumaišome visus nurodytus produktus.
2. Tuomet minkštą sviestą išsukame su cukrumi, supilame išplaktą kiaušinį bei maišant po šaukštą dedame grietinę.
3. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais bei labai greitai sujungiame su sviestine mase. Nepermaišome!
4. Tešlą iškočiojame maždaug 0,5 centimetro storio bei išspaudžiame apie 10 centimetrų skersmens paplotėlius.
5. Ant vienos pusės uždedame įdaro bei pridengiame kita puse. Kraštų stipriai neužspaudžiame (uždengiame tik tiek, kad nesimatytų varškės), nes kitaip kepant sutrūkinės!
6. Patepame kiaušinio plakiniu bei kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje kažkur 20 minučių (kol gražiai pagels). Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau grietiniečių receptų rasite: Grietiniečiai.