Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir riešutų kremu

2021-03-30 Autorius Gamina Vanagai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir riešutų kremu
Tai labai greitai ir lengvai pagaminamas desertas iš sluoksniuotos tešlos. Pagaminti paprastas kaip 2x2, o skonis geresnis nei daugelio. Man labai patinka, kad jam pagaminti reikia vos 5 ingredientų, tad ir piniginei "neskauda". :) 

Ingredientai

    • sluoksniuota tešla: 140 gramų
    • kriaušės: 2 (tinka ir obuoliais)
    • žemės riešutų kremas
    • cinamonas
    • rudas cukrus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sluoksniuotą tešlą iškočiokite.
  2. 2. Tada kriaušes susmukinkite mažais kubeliais.
  3. 3. Ant tešlos tepkite riešutų kremo, berkite sluoksnį susmulkintų kriaušių ir cinamono.
  4. 4. Suvyniokite į ritinį ir supjaustykite maždaug 1 centimetro pločio ritinėliais (gaunasi maždaug 14-15 vnt.).
  5. 5. Tuomet suguldykite į kepimo skardą ant kepimo popieriaus ir viršų pabarstykite ruduoju cukrumi.
  6. 6. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Lepinkitės!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau pyragėlių receptų rasite: Pyragėliai.
Želė desertas su kefyru
(7)
Valgomos dovanos: Cidonijų sūris (Membrillo)
(5)